Κωνσταντινίδης Λάζαρος Θεσσαλονίκη

Παθολογικά Νοσήματα

Ως Παθολόγος, αναλαμβάνω την φροντίδα της υγείας σας και αντιμετωπίζω μια ευρεία γκάμα παθολογικά νοσήματα, τα οποία επηρεάζουν διάφορα συστήματα του σώματος. Όπως το καρδιαγγειακό, το αναπνευστικό, το γαστρεντερικό, το νεφρικό και άλλα. Βέβαια σε πολλά νοσήματα συμμετέχουν πολλά όργανα, γι’ αυτό προσεγγίζω τον ασθενή ολιστικά, αναγνωρίζοντας και αντιμετωπίζοντας την ευρύτητα των συμπτωμάτων αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Στην πορεία της καριέρας μου, έχω αποκτήσει βαθιά και εκτεταμένη γνώση στα θέματα υγείας, και γι’ αυτό χαρακτηρίζομαι ως “Ειδικός Παθολόγος“. Παρακολουθώ ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και συνεισφέρω στη φροντίδα ασθενών που απαιτούν αποκατάσταση και επανένταξη στην καθημερινή ζωή.
Όταν ασθενείς μας επισκέπτονται με διάφορα προβλήματα, γίνεται λεπτομερής εξέταση, όχι μόνο για τα συμπτώματα που αναφέρουν, αλλά και για άλλα πιθανά προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Αν χρειαστεί, προτείνουμε ειδικές εξετάσεις και συνεργαζόμαστε με άλλους ειδικούς για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Δείτε παρακάτω τα βασικότερα

Παθολογικά Νοσήματα