Ιατρός Θεσσαλονίκης - Κωνσταντινίδης Λάζαρος

Ο ιατρός Θεσσαλονίκη

O Ιατρός Κωνσταντινίδης Λάζαρος στη Θεσσαλονίκη είναι Ειδικός Παθολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Σταυρούπολη αλλά και στην Άνω Τούμπα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Κέντρο Αριστείας της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Ειδίκευση

Ο ιατρός πήρε ειδικότητα στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος». Τον Μάιο του 2017 απέκτησε μετά από επιτυχείς εξετάσεις τον τίτλο της ειδικότητας της Εσωτερικής Παθολογίας.

Ο ιατρός διατελεί επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Αριστείας στην Αρτηριακή Υπέρταση της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές που αφορούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Δράση-Συμμετοχές

Αξίζει να αναφερθεί πως διετέλεσε:

  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer καθώς και Συγγενών Διαταραχών
  • Ταμίας του Πανελλήνιου Ινστιτούτου Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων (P.I.N.Dis)
  • Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος (ΕΑΒΕ)
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης αλλά και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας

Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, συνδυάζοντας την επιστημονική του αρτιότητα με την πολυετή του πείρα. Εκτός των άλλων αξιοσημείωτη είναι και η επιστημονική ενασχόληση του ιατρού με περιστατικά όπως: Αρτηριακής Υπέρτασης, Σακχαρώδους Διαβήτη, Υπερλιπιδαιμίας.

Ιατρός Θεσσαλονίκη

Ο ιατρός, Κωνσταντινίδης Λάζαρος, στο πλαίσιο της εναρμόνισής του με τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα, συμμετέχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, αλλά και σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα.