ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ

Το Ιατρείο του παθολόγου Κωνσταντινίδη Λ. λειτουργεί με τακτικά ραντεβού για όλα τα παθολογικά νοσήματα. Συμπεριλαμβάνονται μεταβολικά νοσήματα (υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις θυρεοειδούς κ.α.), καθώς και υπέρτασης, ανοσολογικών και αιματολογικών παθήσεων. Στο Ιατρείο μας, αντιμετωπίζουμε τον ασθενή συστηματικά, με έμφαση στη λήψη αλλά και την ηλεκτρονική καταχώρηση αναλυτικού ιατρικού ιστορικού και στη σχολαστική φυσική εξέταση. Αξιολογούμε επίσης συνολικά τα συμπτώματα, καθώς αυτό αποτελεί τη βάση για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης μπορούν να πραγματοποιηθούν:

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα.
  • Λιπομέτρηση.
  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης.
  • Εφαρμογή HOLTER αρτηριακής πίεσης (καταγραφή 24 ωρών).
  • Οξυμετρία.

Στο Ιατρείο μας, δίνουμε έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας αλλά κυρίως στην ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών μας. Παροχή αποτελεσματικής θεραπείας, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές, για τη βελτίωση της υγείας αλλά και της ποιότητας ζωής των ασθενών μας. Επισκεφθείτε το Ιατρείο μας για ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας σας. Ο επαγγελματισμός του προσωπικού, η άρτια επιστημονική τεκμηρίωση και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζουν την αποτελεσματική και στοχευμένη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών.

Επίσης, στα πλαίσια των καθημερινών αναγκών, των ασθενών που επισκέπτονται το ιατρείο του παθολόγου  χορηγούνται ιατρικές βεβαιώσεις. Ιατρικές βεβαιώσεις για υγειονομική χρήση, για εγγραφές σε προγράμματα εκγύμνασης αλλά και για έκδοση και ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης. Ο γιατρός έχει πιστοποίηση και χορηγεί παραπεμπτικά για εξετάσεις, καθώς και συνταγές φαρμάκων μέσω της ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΕΟΠΠΥ).